BON APPETIT NIJMEGEN

BON APPETIT NIJMEGEN Vers, gezond en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1648 beoordelingen
1 dec 2020 om 1:22 Alles was weer super goed en lekker, zoals van Bon Appetit gewend! De Schotel Kipilet was iets TE SCHERP/TE PITTIG qua kruiden of saus in de kipfilet, maar het ging net. De bezorger was op tijd en erg vriendelijk!
25 nov 2020 om 15:56 Snelle levering! Alles was nog warm en erg lekker!
25 nov 2020 om 12:35 Moest n uur wachten op het eten om 00.00.. dat maakt me nog niet eens zoveel uit! Maar het eten was KOUD. Niet eens lauw maar KOUD.
24 nov 2020 om 10:28 Super snel en super lekker. Ik citeer een huisgenoot: 'Zoals jullie weten ben ik normaal niet van het pittige eten, maar de smaak van deze schotel laat me al mijn principes aangaande sterk gekruid eten varen.'
22 nov 2020 om 4:12 Burger prima, friet beetje slap.
21 nov 2020 om 3:27 Bezorging duurde meer dan 2 uur en uiteindelijk was het bezorgde eten ook nog anders dan het bestelde eten... al met al een dramatische ervaring!
20 nov 2020 om 23:19 Super slecht broodje was zacht harde friet had vorige keer haren in de eten alleen coupon gekregen was ik niet tevreden mee een coupon van 5 euro dan ben ik wel tevreden
8 nov 2020 om 13:57 Lekker gegeten maar het duurde erg lang omdat het druk was
3 nov 2020 om 13:25 De eerste keer hier bestelt. Het eten was warm en lekker en ze waren op de afgesproken tijd om 21.00 uur.
28 okt 2020 om 7:10 Het was super lekker
28 okt 2020 om 0:45 Het eten was weer super goed en lekker! Maar deze bezorger vond ik echt niet zo vriendelijk en blijkbaar had hij haast of was hij bang voor Corona: niet prettig en onnodig! Ook was de saus of vet uit het bakje gelekt: erg slordig en ook onnodig!!!
27 okt 2020 om 1:21 Alles was weer lekker en goed, alleen de Merguez worstjes leken nu wat minder gaar. Ze zagen er wat roder/rozer uit. De bezorger kwam met de mededeling dat hij ook graag pizza's en pastas kan maken. Prima maar dan wel met zeer veel diverse groenten erin!